Service

Vi är ett fullservicevarv och kan hjälpa dig med det mesta som gäller din båt. På marinan görs allt ifrån motorbyten till poleringar och bottenmålningar. Antingen så genomför vi på Pampas Marina själva arbetet eller så kan någon av våra hyresgäster hjälpa dig. 

OBS!!! Från och med 1 mars i år drivs våra verkstäder i extern regi, för att få korrekt svar på dina frågor kontaktar du dem direkt:

Inbordarservice:

OL Marin

Tel: 0737-799943

Email:info@olmarin.se

Utbordarservice:

Outboard Service

Tel: 08-279795

http://www.outboardservice.se/

Email: info@outboardservice.se

 

Polering

För att gelcoaten ska behålla sitt skydd och glans behöver den poleras upp regelbundet. Maila Hamnkaptenen för att få ett offert på vad det kostar att polera din båt.  Alla våra poleringar avslutas med lackförsegling.

Bottenmålning

En bottenfärg kan antingen vara fast eller självpolerande. En fast färg släpper oftast i flagnor och verkar genom själva färgen. En självpolerande släpper lite efterhand och hindrar på det sättet beväxning. Om du stryker med handen längs med botten på en självpolerande färg blir du oftast lite färgad i handflatan. Vi målar med Internationals färger. Vill du inte måla din båt är ett alternativ att istället bottentvätta över vår spolplatta ett par gånger per säsong. 

motorservice

På marinan finns både en utombordarverkstad och inombordarverkstad. Dessa drivs i egen regi sedan 1.a mars 2018

Se ovan för kontaktuppgifter till respektive verkstad