Service

Vi är ett fullservicevarv och kan hjälpa dig med det mesta som gäller din båt. På marinan görs allt ifrån motorbyten till poleringar och bottenmålningar. Antingen så genomför vi på Pampas Marina själva arbetet eller så kan någon av våra hyresgäster hjälpa dig. 

Polering

För att gelcoaten ska behålla sitt skydd och glans behöver den poleras upp regelbundet. Vi tillämpar fasta priser för motorbåtar upp till 45 fot. Alla våra poleringar avslutas med lackförsegling.

Bottenmålning

En bottenfärg kan antingen vara fast eller självpolerande. En fast färg släpper oftast i flagnor och verkar genom själva färgen. En självpolerande släpper lite efterhand och hindrar på det sättet beväxning. Om du stryker med handen längs med botten på en självpolerande färg blir du oftast lite färgad i handflatan. Vi målar med Internationals färger. Vill du inte måla din båt är ett alternativ att istället bottentvätta över vår spolplatta ett par gånger per säsong. 

motorservice

På marinan finns både en utombordarverkstad och inombordarverkstad. 

Vår inombordarverkstad är strategiskt placerad mitt i hamnen med egna serviceplatser att förtöja vid. Vi utför service och reparationer av både motor, drev, backslag och elverk.

Vinterförvarar du hos oss hjälper vi naturligtvis till med konserveringen av din båt och startar upp den på våren i samband med sjösättningen.