Vi kan båtlyft

Vi har lyft båtar i snart 30 år. Oavsett vilken variant av lyft som är aktuell för just dig så hittar vi en lösning till det. Vi kan lyfta en segelbåt med masten på och våra kranar klarar båtar och bryggor med vikt upp till 50 ton. Vi tillämpar fast prislista för motorbåtar upp till 35 fot. Alla lyft på marinan sker med hjälp av Pampas personal.

 

Envägslyft

Ett envägslyft innebär att din båt lyfts en väg, antingen sjösättning eller upptagning. Kommer du landvägen fungerar det lika bra att komma med egen trailer som med lastbil. 

 

 

Besiktningslyft

Har du haft en bottenkänning eller ska köpa en begagnad båt och vill kontrollera hur botten ser ut? Vid ett besiktningslyft lyfter vi din båt från sjön och låter den hänga kvar i lyftslingen under 20 minuter medan du kontrollerar båten. Därefter sjösätts din båt igen. 

 

 

Tvåvägslyft

Behöver du renovera eller bara småfixa med din båt? I ett tvåvägslyft lyfter vi upp din båt från sjön (alternativt från transport) och pallar av den på vår hamnplan. Du hyr sen uppställningsplats så många dagar som du behöver och sen sjösätter vi din båt igen. 

 

 

 

Bottentvätt

Vi lyfter upp din båt och tvättar den direkt över vår spolplatta. Allt vatten som används till tvätten renas sen i vår reningsanläggning och vattnet som släpps ut är faktiskt renare än det vi plockade upp ur Mälaren. För dig som inte vill bottenmåla din båt är detta ett mycket smidigt och miljövänligt alternativ att använda ett par gånger per säsong.