Doppa tårna i vattnet från uteplatsen

Sverige har en magisk skärgård och bländande vackra sjöar. Vi vet att det finns ett enormt intresse av att bo i närheten av vattnet. I samarbete med Solna kommun var vi först i Sverige med att kunna erbjuda permanent boende på vatten med möjlighet till mantalsskrivning på sin vattenadress.

Som boende på Pampas kan du bokstavligen doppa tårna i vattnet från uteplatsen. Du bor i en fantastisk miljö med en väl fungerande infrastruktur där du har tillgång till bland annat tvättstuga, boendeparkering och lekplats. 

Fullt i hamnen

I snitt får vi en förfrågan om dagen av personer som önskar bosätta sig i vår marina. Husbåtarna och AquaVillorna är inritade i stadsplanen och tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot fler husbåtar på Pampas. Vi har heller ingen kölista.  

Enda sättet att bo på Pampas är för närvarande att köpa ett av de objekten som redan ligger placerade här. Drömmer du om att bo på vattnet är således vårt tips att hålla utkik på hemnet och liknande sidor, husbåtarna säljs oftast genom fastighetsmäklare.