Lediga båtplatser

Vi har båtplatser i karlbergskanalen på Kungsholmen och även på Pampas Marina i Solna. Båtplats inför kommande säsong 2020 vet vi först i december månad. Välkommen med din intresseanmälan via formuläret nedan eller kontakta vår hamnkapten direkt på 08-587 557 11.

Namn *
Namn
Totallängd, inkl ev utstickande motor/badbrygga

 

 

 
 

Pampas Marina solna

Hamnen inne på Pampas har hela 300 båtplatser. Vi hyr ut till både privatpersoner och företagare, för att inte nämna de 40 hushåll som har sin permanenta bostad här i hamnen! Våra permanentboende skapar en levande marina och bidrar till en trygghet för dig som båtägare då det nästan jämt finns någon på plats i hamnen. 

Vi har både y-bomsplatser, längsmedplatser och skoterplatser, samtliga kan ges tillgång till el och färskvatten.

Vi håller vår hamn inne på Pampas isfri under hela vintern. Tack vare detta kan din båt ligga kvar i hamnen året runt. Tänk på att du fortfarande måste konservera din båt, har du inte kunskapen eller orken till att serva båten själv kan vår serviceverkstad hjälpa dig. 

 

Karlbergskanalen

Här ligger du så centralt det är möjligt på Kungsholms Strand.

Alla platser har y-bommar och maximal båtlängd är 9,5 meter.

Häften av platserna har tillgång till el. Det finns inte färskvatten på bryggorna i Karlbergskanalen, men som hyresgäst är du självklart välkommen in till anläggningen på Pampas för att fylla på vattentanken.