Båtförvaring inomhus

Vi erbjuder vinterförvaring inomhus i såväl varmhall som kallhall.

Vi erbjuder även sommarplats inomhus, båten sjösätts när du vill åka, däremellan ligger den tryggt förvarad uppe i vår låsta förvaringshall.

I vår vinterförvaring inomhus ingår alltid upptagning, bottentvätt, allt pallningsmaterial, insvepning med fiberduk och sjösättning. Till våren ingår dessutom ett extra lyft till hamnplan om du önskar vårrusta din båt själv innan den återigen sjösätts.  

 

Vinterförvaring varmhall

Varmhallsförvaring är vår mest exklusiva förvaring. Här förvaras båtar med helserviceavtal. Under vintern poleras och bottenmålas din båt, motorer och drivlina servas, kapellet ses över och självklart fixar vi "det där" som strulat hela sommaren. När båten sjösätts till våren är det bara för dig att vrida om nyckeln och glida iväg på årets första magiska tur. 

Vinterförvaring kallhall

Vår förvaringhall är av imponerande storlek. Konstruktörerna av Pampas inspirerades av amerikansk arkitektur, där man länge förvarat båtar på höjden. Sagt och gjort - högst upp har vi ett galler i taket "lanternin". Där förvaras båtar med en längd upp till 6 meter. Längs med väggarna har vi 100 st hyllfack där vi placerar merparten av daycruisers. På marknivå placeras till sist de större båtarna samt segelbåtar. 

GDS-Hall

I vår fina Gör-Det-Själv-Hall har du som kund möjlighet att arbeta med din båt under hela vintern. Hallen är en kallhall och ligger i närheten av postenterminalen i Tomteboda. Du lämnar båten på marinan när det är dags för upptagning och vi sköter transporten till hallen. Det finns parkering utanför förvaringshallen och tillgång till el. Hallen är idealisk för träbåtsägare. 

Sommarplats på hylla

Ett alternativ för dig som kan planera ditt båtanvändande. Här ligger din båt tryggt uppe på land under tiden som du inte använder den. När du vill ut och åka kontaktar du bara oss så sjösätter vi din båt. Eftersom båten inte ligger i hela tiden behöver du inte bottenmåla, slitaget på kapellet minskar och stöldrisken minimeras. Många försäkringsbolag erbjuder dessutom reducerad försäkringsavgift vid inomhusförvaring.