Våra två hamnanläggningar

Vi har hamnplatser på två anläggningar, Pampas Marina i Solna, samt i Karlbergskanalen. Merparten av platserna har tillgång till el och alla platser inne på Pampas har tillgång till vatten på bryggorna. 

Anläggningen vid Pampas kan ta emot båtar och fartyg av alla storlekar, hamnen i Karlbergskanalen passar båtar med längd upp till 9,5 meter.

 
 

Pampas Marina solna

Hamnen inne på Pampas har hela 300 båtplatser. Vi hyr ut till både privatpersoner och företagare, för att inte nämna de 40 hushåll som har sin permanenta bostad här i hamnen! Våra permanentboende skapar en levande marina och bidrar till en trygghet för dig som båtägare då det nästan jämt finns någon på plats i hamnen. 

Vi har både y-bomsplatser, längsmedplatser och skoterplatser, samtliga kan ges tillgång till el och färskvatten.

Vi håller delar av vår hamn på Pampas delvis isfri under vintern. Tack vare detta kan din båt ligga kvar i hamnen året runt. Tänk på att du fortfarande måste konservera din båt och har du inte kunskapen att serva båten själv kan våra hyresgäster som jobbar med service hjälpa dig. 

 

Karlbergskanalen

Här ligger du så centralt det är möjligt på Kungsholms Strand.

Alla platser har y-bommar och maximal båtlängd är 9,5 meter.

Häften av platserna har tillgång till el. Det finns inte färskvatten på bryggorna i Karlbergskanalen, men som hyresgäst är du självklart välkommen in till anläggningen på Pampas för att fylla på vattentanken.